Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből
Kazincbarcika, Miskolc, Ózd, Szerencs – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. december 5-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2014. december 5-én négy személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A szerencsi járőrök egy-egy férfival szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. A miskolci rendőrök pedig lopás és garázdaság elkövetése miatt vettek szabálysértési őrizetbe egy-egy férfit. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a Miskolci és a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság munkatársai kettő, illetve egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyeket fogtak el és vettek őrizetbe.

A fentieken túlmenően az ózdi és a szerencsi járőrök egy fővel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –