Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Encs, Kazincbarcika, Miskolc, Ózd, Szerencs – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. december 2-án történt rendőrségi eseményeiből.

A megyében 2014. december 2-án a miskolci járőrök egy férfival tulajdon elleni szabálysértés, négy fővel szemben pedig garázdaság elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. A Miskolci Rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a Kazincbarcikai és az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai egy-egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

A fentieken túlmenően a szerencsi járőrök egy, míg az ózdi és az encsi rendőrök két-két személlyel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –