Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből
Alsózsolca, Miskolc, Szerencs – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. november 30-án történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2014. november 30-án négy személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A miskolci és szerencsi járőrök két-két férfival garázdaság, illetve tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai egy körözött férfit fogtak el és vettek őrizetbe. A 25 éves Sz. András alsózsolcai lakossal szemben korábban a Miskolci Járásbíróság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bocsátott ki elfogatóparancsot.

A fentieken túlmenően a miskolci járőrök egy személlyel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés három esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –