Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Az elmúlt 24 óra számokban - Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből
Az elmúlt 24 óra számokban - Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből
Edelény, Miskolc, Sátoraljaújhely, Szerencs, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. szeptember 20-án történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2014. szeptember 20-án négy személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A szerencsi- és a sátoraljaújhelyi járőrök egy-egy fővel garázdaság elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. A Miskolci Rendőrkapitányság egyenruhásai egy férfit tulajdon elleni szabálysértés, míg egy másikat garázdaságért vettek szabálysértési őrizetbe. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a Miskolci- és az Edelényi Rendőrkapitányság munkatársai egy-egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

A fentieken túlmenően a szerencsi és tiszaújvárosi rendőrök egy-egy személlyel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában kilenc személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –