Helyi közélet

2012.10.13. 23:14

Keressük együtt a mackók nevét!

Miskolc - Hogy is nevezzék a Miskolci Állatpark két új, medve lakóját? Heidi Mackóalsó és Dotte Mackófelső...

Miskolc - Hogy is nevezzék a Miskolci Állatpark két új, medve lakóját? Heidi Mackóalsó és Dotte Mackófelső...Legalábbis ilyen javaslat is érkezett szerkesztőségünkbe. Az önkormányzat ugyanis nevet keres a Dániából érkezett két medvelánynak. Szerkesztőségünk pedig úgy gondolta, besegít, így olvasóink, az [email protected] címre küldhetik el javaslataikat.

Már a felhívás után sokan klaviatúrát ragadtak, és együtt ötleteltek velünk a medvenevekről. A legmegmosolyogtatóbb talán a Heidi Mackóalsó és Dotte Mackófelső voltak, de ott van az élmezőnyben Szoraja és Szókratész is. Volt, aki Mézevő és Mézfaló, Vilma és Olga, Csincsekincse és Frutti neveket adna a maciknak. De van, aki azt gondolta, volt már Miskolcnak egy macija, Gabi. Igaz, ő fiú volt, de az egyik nőstény Gabikára keresztelése méltó emlékezés lehetne a néhai Gabimacira.

A névválasztás még tart, így továbbra is várjuk olvasóink ötleteit, a névadó október 27-én lesz.

ÉM-NSZR


Két fiatal, még csak másfél éves nőstény mackó érkezett szerdán a Miskolci Állatkertbe. Ön milyen nevet adna a két macinak? 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában