Az életével játszott Gloria Estefan

Gloria Estefan
Gloria Estefan
Kimászott szobájának ablakán Gloria Estefan egy amerikai futball mérkőzés közben, azért hogy le ne késse fellépését egy stadionban Miamiban – számolt be róla kedden az amerikai média.

A kubai származású, világszerte népszerű énekesnő a Miami Dolphins egyik meccsét nézte meg a floridai nagyváros Sun Life stadionjában még vasárnap, amikor nem tudta kinyitni több emelet magasan lévő lakosztályának beragadt ajtaját.

A félidőben rendezett koncertnek Estefan volt a házigazdája és be kellett volna konferálnia a szintén énekes Enrique Iglesiast több tízezer ember előtt. De nem tudott kimenni szobájából és még egy lakatos, a biztonsági őrök és a tűzoltók sem tudták betörni szobájának ajtaját.

Ezért az énekesnő úgy döntött: saját kezébe veszi a dolgokat. A Miamiban lévő WPLG televízió szerint Estefan kinyitotta lakosztályának ablakát, kimászott az ablakon és a mellette lévő szoba ablakán mászott be. Szerencséjére ott ki tudott menni az ajtón, átrohant a pályán és az utolsó pillanatban lépett a színpadra, hogy felkonferálja Iglesiast.