Az élet labirintusa kiállítás Szikszón

Szikszó – Az élet labirintusa címmel időszaki, interaktív kiállítást szervez Szikszón, az Inkubátor Házban a Szikszói Kistérségi Szociális Szolgáltató Központ november 16 és 20-a között diákok számára.

A tárlat ingyenes , a gyerekcsoportokat előzetes bejelentkezéssel várják a 46/ 596-229-es telefonszámon, vagy szikszockozpont@gmail.com email címen.

Az élet labirintusa tárlat egy valóságos labirintuson keresztül vezeti a gyerekeket, ahol az élet különböző szakaszait szimbolizálják. A kiállítás szobáiban nyomon követhetik az születéstől a halálig az élet útját, bemutatva az élet napos és árnyas oldalát is. A kiállítás célja, hogy bemutassa : döntéseink és választásink adják az élet eseményeinket.

Kiemelten foglalkozik a tárlat a droghasználat következményeinek megrázó bemutatásával. Az interaktív kiállításra elsősorban 7-8 osztályosokat és középiskolásokat várnak.

ÉM-JLI0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s