Friss hírek

2009.02.09. 11:39

Előzetesben a halápi fegyveres postarablás egyik gyanúsítottja

<p>Elfogta a rendőrség, a bíróság pedig előzetes letartóztatásba helyezte a halápi fegyveres postarablás egyik gyanúsítottját. Társát még keresik a rendőrök - értesült a Független Hírügynökség.</p>

A Debrecen-halápi postahivatalt február 5-én rabolták ki. A vasútállomás épületében lévő hivatalban egyedül tartózkodó alkalmazottat két maszkos férfi - egyikük fegyverrel- a kasszában lévő pénz átadására szólította fel. A nő átadta a kasszában lévő pénz egy részét, majd a két férfi gyalog elmenekült. Azt, hogy pontosan mennyit zsákmányoltak, nem közölte a rendőrség.

A nyomozók szerint az egyik rablót - egy 25 éves debreceni férfi - még aznap délután őrizetbe vették. A bíróság előzetes letartóztatásba helyezte a férfit, aki tagadja, hogy részt vett a rablásban - közölte hétfőn Vezendi Jánosné a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Társát tovább keresik a rendőrök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!