Az éj leple alatt bukott le az eltiltott sofőr Miskolcon

Az éj leple alatt bukott le az eltiltott sofőr Miskolcon
Kazincbarcika, Miskolc, Ózd – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. január 24-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2016. január 24-én két személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság N. Zoltán 26 éves helyi lakossal szemben. A rendőrök az eljárás alá vont személyt 1 óra 10 perckor érték tetten Miskolc belterületén, ahol egy személygépkocsival közlekedett annak ellenére, hogy a Miskolci Járásbíróság korábban a járművezetéstől eltiltotta.

A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A kazincbarcikai járőrök további egy fővel szemben szintén járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A fentieken túlmenően a miskolci- és az ózdi egyenruhások egy-egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött férfit fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.

Ideiglenes megelőző távoltartást a miskolci- és a kazincbarcikai járőrök egy-egy személlyel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –