Az egyiknek sikerült…

Az egyiknek sikerült…
A férfi futsal NB I 4. fordulójában a miskolci csapat nyert, míg az Ózd kikapott.

Borsod Volán-Szabadidőközpont – Rubeola FC Csömör 5-4 (3-3)
Miskolc, 100 néző. V.: Veizer, Takács.
Volán: Ulviczki – Nagy P., Kovács P., Siróczki, Pataki. Csere: Valkányi (k), Szurdok, Görbe, Tóth T., Lénárt, Vígh. Edző: Vígh Ferenc.
Gólszerző: Siróczki, Lénárt, Pataki, Kovács P., Nagy P.
Jók: Nagy P., Kovács P., Siróczki.
Vígh Ferenc: – Bár látszódott az összeszokottság hiánya, ezúttal a győzelem megszerzése volt a legfontosabb. Sokkal több lehetőségünk volt, mint a Csömörnek, és lőttünk öt kapufát is. Mielőbbi gyógyulást kívánunk az NB II-es csapatunk meccsén megsérült Titkó Krisztiánnak.

Rába ETO – Ózd VSE 17-2 (8-0)
Győr, 400 néző. V.: Kovács, Rózsa.
Ózd: Venczel – Lázár, Tóth K., Gál, Monyók. Csere: Konyha (k), Penti, Horváth I., Sápi, Füleki, Odrobéna. Edző: Féder József.
Gólszerző: Sápi, Füleki.
Jó: Venczel.
Féder József: – A tizedik percig nulla-nulla volt a mérkőzés állása a bajnokesélyes otthonában. Ekkor még helyzeteink is voltak, annak ellenére, hogy a válogatott első sorával felálló Győr folyamatosan támadott, viszont kapusunk bravúrosan védett. Nem igazán számít, ám megjegyezném: rólunk terjedt el, hogy kemény csapat vagyunk, holott az egész meccsen kettő csapatszabálytalanságunk volt, míg a hazaiaknak a második félidőben tíz perc alatt öt.

Az MLSZ székházában szerdán 12.30-tól tartják a Magyar Kupa következő fordulójának sorsolását, amelyen 16 gárda érdekelt  (a cél a 8 közé kerülés lesz). A párosítást várja az Ózd VSE is (a korábban elmaradt Szentes – Borsod Volán találkozó ügyében még nincs döntés).