Az egyesületi sport céljait is szolgálja majd az új tornaterem

Az esemény vendégei az új épület előtt
Az esemény vendégei az új épület előtt
Szerep – A testnevelési órák mellett a helység sportegyesületei is használhatják a Szerepen pénteken átadott új tornatermet. A létesítmény azonban nemcsak a sport, hanem a kultúra és a közösség­építés céljait is szolgálja a jövőben, valamint a helyi civil szervezetek is igénybe vehetik a tornatermet – tájékoztatta a Naplót Tóthné Verő Tünde, Szerep polgármestere.

A tornaterem a helyi iskolával egy telken épült fel úgy, hogy előzőleg az önkormányzat megvásárolt egy ingatlant és azt összevonta az iskola udvarával. A bruttó 235 millió forintba került létesítménynek szeptember 1-jétől van jogerős használatbavételi engedélye – tette hozzá a település első embere, aki a pénteki avatóünnepségen köszöntőt mondott.

HBN


A tornaterem-átadás pillanata.
Szerep - Eddig két tanterem összenyitásával kialakított tornaszobában voltak testnevelésórák. Régi vágya teljesült a település lakóinak pénteken – átadták és hétfőtől használhatják a község első tornatermét, amely a Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program keretében, mintegy 185 mil...

Címkék: ,


További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek