Az egyedüli legkisebb licit a nyerő

Április 11-én rajtol az Észak-Magyarország legújabb játéka, amelyben egy vadi új autóra licitálhatnak az olvasók. A játékban való részvételhez mindössze egy SMS-t kell küldeni.

Hamarosan indul az SMS-licites játék, amelynek keretében jóval a piaci ára alatt juthatnak egy Ford Fiesta típusú személygépkocsihoz. Ehhez nem kell mást tenniük, mint az Észak-Magyarországban megjelenő kérdésre a helyes válasz betűjelét elküldeni SMS-ben, a 1797-es emelt díjas telefonszámra (az SMS díja 160 Ft + 20% áfa) a napilap kódjával (ezt a későbbiekben adjuk meg) együtt, illetve ugyanebben az üzenetben egy szóközzel elválasztva várunk egy licitösszeget, amelyet hajlandók kifizetni az autóért. A játék végén az a licitáló, aki a legalacsonyabb egyedi tétet ajánlotta, az általa ajánlott összegért megveheti a Ford Fiestát.

A játék 2007. április 11-én 0 órától április 24-én délután 4 óráig tart. Ezen időintervallum előtt és után küldött licitek nem érvényesek. A játékban részt vehet minden 18. életévét betöltött természetes személy, kivéve a szervező, illetve a játék szervezésében közreműködő ügynökségek, ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek közeli hozzátartozói.
Figyeljék az újságot, és játsszanak velünk!

Példa
Példa a licit beküldésére: Ha a kérdés „Mi Magyarország fővárosa?”, a válasz pedig: KN – Budapest, KE – Győr, KK – Sopron, akkor egy érvényes licit így néz ki: KN 13500. Utóbbi a licitet jelző forintösszeg. A liciteket kizárólag magyar forintban lehet megtenni és csak pozitív egész szám lehet. Csak az ennek megfelelő formátumban beérkezett tétek érvényesek!

A felajánlott liciteket a küldő telefonszáma alapján regisztrálja a rendszer. A legsikeresebb licitálónak bizonyítania kell, hogy a megtett licit az ő saját licitje volt. Az ebből eredő problémákért, hibákért az Inform Média Kft. nem vállal felelősséget.

Licitszabályok: www.licitjatek.hu

Partnerünk: Ford Vagép Zrt.,
Miskolc, József A. u. 45.
Miskolc, 26-os főút kivezető szakasz

Címkék: , , ,