Friss hírek

2011.05.06. 10:49

Büntetőeljárás indult a leforrázott gyerekek ügyében

<p>Büntetőeljárást indított a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság a Kékcsén leforrázott kisgyerekek ügyében - közölte pénteken a Független Hírügynökséggel Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Mint arról beszámoltunk: csütörtökön súlyos égési sérüléseket szenvedett otthon két kislány, amikor rájuk borult a tűzhelyre melegedni tett leves. Az akkori információk szerint mindkét gyereket a fővárosba szállították. Mostanra kiderült: a kisebbik van a fővárosban életveszélyes állapota miatt.</p>

Csütörtök este egy másfél és egy három éves kislány került kórházba égési sérülésekkel Kékcséről. A kisebbik gyermeket életveszélyes állapota miatt a budapesti égéscentrumba vitték, testvére a kisvárdai kórházban van, állapotáról egyelőre nincs információ.
A Kisvárdai Rendőrkapitányság és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság megkezdte az adatgyűjtést. Az elsődleges információk alapján a kékcsei gyerekekre forró leves borult a tűzhelyről.

A büntetőeljárás keretében vizsgálják, kit terhel a felelősség a súlyos balesetért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!