Az Eger állította meg az Ózdi KC-t

Akt.:
Az Eger állította meg az Ózdi KC-t
Az Eger állította meg az Ózdi KC-t
Ózd – A 48. percben vette át először a vezetést az egri csapat az NB I/B-s férfi kézilabda bajnokság szombati rangadóján.

Ezután viszont már nem is engedte ki a kezéből a győzelmet, így az Ózdi KC-nak három megnyert találkozó után megszakadt a veretlenségi sorozata. A rendkívül küzdelmes mérkőzést közel telt ház előtt rendezték meg az ózdi sportcsarnokban.


JEGYZŐKÖNYV

Férfi Kézilabda NB I/B., Keleti csoport, 4. forduló

Ózdi KC – SBS Eger Eszterházy SZSE

28-29 (17-15)

Ózd, 700 néző. V.: Horváth Z., Simó A.

Ózdi KC: TEREMY – Kocsis R. (5), Scitovszky R. (2), Papp (3), Barta D. (4), Scitovszky T. (-), NYESTE B. (7). Csere: Losonczi (k), Panyi (4), Lázár S. (3), Koscsó (1). Edző: Váczi Sándor.

SBS Eger Eszteházy SZSE: Pereverzia – Lezák (4), PADLA (8), JUHÁSZ K. (5), Hevér (2), Nyikes (5), Juhász Z. (3). Csere: Repóth (k), Benei (-), Kiss G. (1), Vojkovics (1). Edző: Iványi Bálint.

Váczi Sándor: – Lehet, hogy jobban kellett volna forgatnom a csapatot, mert a kulcsemberek a hajrára elfáradtak. Ezt jól használta ki az Eger, ezért tudta megnyerni ezt a küzdelmes mérkőzést. Jól esett a közönség támogatása, arra kérem a szurkolókat, hogy a vereség ellenére a jövőben is maradjanak mellettünk.

Iványi Bálint: – Öröm volt ennyi néző előtt meccset játszani. Az látszott, hogy mindkét csapatnak nagyon fontos volt ez az összecsapás. Boldog vagyok, hogy a hajrában jól koncentráltunk, és ebben a bajnokságban idegenben már a harmadik egygólos győzelmünket arattuk.További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek