Az Édeskettes hármasban lett április előadása Miskolcon

Cservenák Vilmos és Szirbik Bernadett
Cservenák Vilmos és Szirbik Bernadett
Miskolc – A Seres Ildikó rendezte Édeskettes hármasban című produkció lett a hónap előadása áprilisban a közönség szavazatai alapján.

Mint ismert, ebben az évadban kiadónk portálján, a Borsod Online-on szavazhatnak a nézők: az adott hónapban melyik produkció nyerte el a tetszésüket a Miskolci Nemzeti Színház kínálatából.

A tetszés öt csillagig terjedhet. Az Édeskettes hármasban 4,8-as átlaggal érdemelte ki a hónap előadása címet.

Az utána következő sorrend: Mindent a kertbe! (Zsótér Sándor rendezése) 4,66, Pillantás a hídról (Lukáts Andor rendezése) 4,6, Liliom (a rendező: Szabó Máté) 4,45, Zorba, a görög (Szőcs Artur rendezésében) 4,4, Egy csók és más semmi (rendezte: Szőcs Artur) 4,25, Momo (Forgács Péter rendezésében) 4,25, Quixite (rendező-koreográfus Kozma Attila) 4,2, Zűrzavaros éjszaka (Rusznyák Gábor rendezése) 4, A nagy Romulus (Keszég László rendezése) 4, A nagy Gatsby (rendező-koreográfus Kulcsár Noémi) 3,5.

Néhány, a beküldött véleményekből: „Nagyon jól szórakoztam!” (Édeskettes hármasban).

„Nagyon tanulságos volt számomra, sok mindenre rávilágított, amit eddig észre se vettem. Kapcsolat a szüleimmel, a párommal és saját magammal. Gyönyörű előadás volt, a színészek maximálisan átadták az érzéseket.” (Pillantás a hídról).

ÉM