Az biztos: nem hagyják ennyiben

Akt.:
Az biztos: nem hagyják ennyiben
Miskolc – Minthogy megelégelte a méltatlan, megalázó bánásmódot, no meg a bérfejlesztések és prémiumok kifizetésének halogatását a Miskolc Holding Zrt.-nél működő három érdekvédelmi csoport, valamint a Miskolci Ingatlangazdálkodó Zrt. szakszervezete, október 7-re demonstrációt szerveztek.

A város polgármesterét petícióban kérték követeléseik támogatására. Az aláírók egyikét, Zelenka Lászlót, az MTDSZ elnökét kérdeztük: kaptak-e választ, s ha nem, mi a további tervük?

Megtudtuk, semmiféle reagálás nem érkezett hozzájuk. Az elnök bevallotta, nem is igen bízott a válaszban, jóllehet a 15 napos ügyintézési határidő még nem járt le. Mint mondta, azt még kivárják, aztán jövő hét elején összeülnek, hogy megbeszéljék a következő lépéseket. Ennyiben biztosan nem hagyják.

ÉM-SzK


MSZP: Bujkálnak a gyáva városvezetők

Miskolc – Ha problémákkal szembesülnek, azonnal bujkálni kezdenek a gyáva miskolci városvezetők. A miskolci közösségi közlekedési dolgozók szerdai tüntetésén újra bebizonyosodott, hogy Kriza Ákos polgármester, illetve Kiss Gábor, Kiss János és Pfliegler Péter alpolgármesterek képtelenek felvállalni saját politikájuk kudarcát. Miért?

Jobbik: Háromezer embert csapott be a Miskolc Holding Zrt. vezetése

Miskolc – Október 7-én részt vettem a miskolci közösségi közlekedési dolgozók tüntetésén. A Miskolc Holding Zrt. dolgozói az előzőleg megígért 3 százalékos bérfejlesztés elmaradása, a 3 éve elmaradt prémiumok és a cégvezetés időhúzó taktikája ellen vonultak az utcára.

Béremelésért tüntettek a miskolci közlekedési dolgozók

Miskolc – Transzparensekkel vonultak a Városháza elé a demonstrálók. Petíciójukat eljuttatták a polgármesternek.

Jobbik: A miskolci városvezetés ne szórakozzon háromezer családdal

Miskolc – A Jobbik támogatja a Miskolc Holding dolgozóinak szerdai tüntetését, miután a munkavállalók januártól egy forintot sem kaptak a beígért 3 százalékos béremelésből, jelentette ki Jakab Péter, a párt frakcióvezetője szerda délelőtti sajtótájékoztatóján.