Az asztrológus szerint a megvalósuló álmok éve lehet az idei esztendő

Akt.:
Soltész Mónika
Soltész Mónika
Miskolc – „Márciusig még tart a Jupiter éve, március 21-től kezdődik a Mars éve, a szenvedélyé, a kirobbanó erőé” – árulta el Soltész Mónika asztrológus, személyiségfejlesztő tréner.

Amikor az idei évről kérdeztük, egy páréves visszatekintéssel kezdte: „2014-ben a Szaturnusz feladványai között volt a felelősségvállalás, a határaink megismerése, a ki mint vet úgy arat fejezet, hogy csak az igazán értékes dolgokra – az igazi értékekre – koncentráljunk. 2015-ben a Jupiter a diplomáciai érzékünket fejlesztette, a megegyezésre törekvést, az addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér leckéjét sulykolta belénk.

Ezek bizony személyes és nagyon fájó tanulságok lehetnek, sokszor nem is akarunk velük foglalkozni. Már rájöttünk, hogy csak magunk vagyunk felelősek az életünkért, több kevesebb sikerrel megtanultuk beosztani értékeinket, márciustól pedig megtanuljuk megválasztani az utat”.

A Mars éve kapcsán az asztrológus azt hangsúlyozta: „Mindenki maga dönti el, hogyan teremt, milyen módon áll ki önmagáért vagy másokért. Ezek az akarat­erő, szenvedélyesség, tetterő, bátorság, vadság energiái. Megtanuljuk használni az erőt – ami bizony bennünk van – , szenvedélyesen állunk ki mindenért.

Legyen az a hitünk, a világképünk, a kapcsolatunk, a munkánk. Érezzük az erőt magunkban, hogy elinduljunk önmagunkért, az álmainkért. Mindenki ott tart az életében, ahol éppen most lennie kell. Közben akár akarjuk, akár nem, változunk. De nem mindegy, hogy miben és milyen irányba”.

Béke van, vidámság

A világban jelenleg tapasztalható feszült helyzetről is kérdeztük az asztrológust, konkrétan arról, várható-e háború az idén. „Olyan világban élünk amilyen világ bennünk él. Ez azt jelenti, hogy aki nem néz tévét, nem hallgat rádiót, távol tartja magát a médiától, például én is és még sok ismerősöm, azoknak nincs háború, béke van, vidámság.

Mindenki annyit enged be az életébe, amennyit csak akar, és ebben a dimenzióban éli meg a mindennapjait” – válaszolta. Ő úgy véli, a világban félelemgerjesztés történik, aki ettől elvonul, egészen másképp éli meg a történéseket.

A Mars éve kapcsán azért felmerült az is, hogy esetleg ez jelenthet-e viszályt, erőszakot. Az asztrológus szerint azonban ez mindenkiben azt erősíti fel, ami benne van, azaz, ha valakiben negatív érzések vannak, akkor azt, ha valaki harmóniában él, akkor az válik erőtelje­sebbé.

Összességében elmondta, 2016 a megvalósuló álmok éve lesz, azon álmoké, amiket már korábban elterveztünk.

ÉM-NSZR
hirdetés


hirdet�s