Az Aluinvent-DVTK U23 szoros mérkőzésre számít

Miskolc – A női kosárlabda NB I/B Piros csoport, 5. fordulójában az Aluinvent-DVTK U23 Debreceni EAC SI-vel csap össze vasárnap. A Miskolci EAFC pedig diadalmaskodott a Bonyhád KSE felett.

Női kosárlabda NB I/B Piros csoport, 5. forduló

Debreceni EAC SI – Aluinvent-DVTK U23 (Debrecen, vasárnap, 16.00)

Ambrus Erzsébet, az Aluinvent-DVTK U23 edzője: – Nemrég találkoztunk a Debrecennel a Hepp Kupában, és végig partiban voltunk, de az a meccs az ő győzelmükkel ért véget. „Titokban” arra számítok, hogy ez most másképp lesz, és a mi győzelmünkkel ér véget az összecsapás. Nem vagyunk esélytelenek, ezúttal is szoros mérkőzésre van kilátás. A keretről annyit, hogy örömteli, hogy Sikora elkezdte az edzéseket, de ettől függetlenül az ő játékára még nem számíthatunk.

Férfi kosárlabda NB I/B Piros csoport, 7. forduló

Miskolci EAFC – Bonyhádi KSE 84-74 (14-13, 24-16, 21-20, 25-25)

Miskolc, 350 néző. V.: Vida, Gaál, Domán.

Miskolci EAFC: Takács D. (17/9), Szögi (23/3), Galló (8), Máté B. (5/3), Béres (2). Csere: Drahos (10/3), Timkó (12), Orliczki (-), Lippai (2), Kopasz (5/3). Megbízott edző: Bene Szilárd.

Bene Szilárd: – Gratulálok a játékosoknak, az elmúlt három hétben megmutatták, hogy miként lehet valakinek a saját hajánál fogva kihúznia magát a gödörből. Jó volt a játékosok hozzáállása az edzéseken és mérkőzéseken, remélem, ez így marad a jövőben is.

– ÉM –