Az Alkotmánybíróságig is elmennek a monokiak

“Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy ebben a kérdésben hajlandóak vagyunk elmenni az Alkotmánybíróságig is, és ha szükséges, akkor meg is tesszük.” – nyilatkozta Monok polgármestere.

Dr. Orosz Gábor, az Észak-Magyarországi Regionális Közigazgatási Hivatal B.-A.-Z. megyei vezetője törvénysértőnek ítélte a monoki határozatatokat, amelyben feltételekhez kötötte a szociális juttatások és segélyek folyósítását.Nem vonják vissza.

– Természetesen tiszteletben tartjuk dr. Orosz Gábor véleményét – mondta Szepessy Zsolt, Monok polgármestere. – dr. Orosz Gábor elismert, köztiszteletben álló szakember, aki nyilván alaposan megfontolta a döntését. Ennek ellenére, bár még a közigazgatási hivatal véleményét nem kaptuk meg, úgy vélem, nem fogjuk visszavonni egyik határozatu8nkat sem. Természetesen erről hivatalos úton is fogjuk értesíteni a közigazgatási hivatalt. Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy ebben a kérdésben hajlandóak vagyunk elmenni az Alkotmánybíróságig is, és ha szükséges, akkor meg is tesszük.
-bg-