Friss hírek

2009.03.19. 09:52

A virágos kertvárosért Pécsett

<p>Képviselői keretéből támogatja Sakradi Gábor (MSZP) önkormányzati képviselő Pécsett azokat a közösségeket, akik a lakóházuk előtti területet maguk kívánják virágosítani, gondozni. A Virágos Kertvárosért kezdeményezés keretein belül a közösségek virághagymákat, kerti szerszámokat igényelhetnek. A támogatás egyetlen feltétele, hogy vállalják a kialakított "kiskertek" rendszeres gondozását. A cél, hogy minél szebb és virágosabb legyen a baranyai megyeszékhely kertvárosa.</p>

Az összesen 100.000 Ft értékű alapból mintegy 15-20 közösség részesülhet majd - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Sarkadi Gábor. A programban érintett terület: Fülep Lajos utca, Erdei Ferenc utca, Földes Ferenc utca, Várkonyi Nándor utca, Fazekas Mihály utca, Maléter Pál utca, Aidinger János utca 1-17-ig és 2-10-ig, Boros István utca, Málomi út, Littke József utca. A programra jelentkezni a képviselőnél lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!