boon-sportoldal

2011.07.22. 11:16

Lippai Ákos: "Jó formában vagyunk"

A Ferencváros ellen készülő DVTK NB I-es labdarúgócsapata péntek délelőtt tartotta az utolsó előtti edzését a vasárnapi meccs előtt.

A Ferencváros ellen készülő DVTK NB I-es labdarúgócsapata péntek délelőtt tartotta az utolsó előtti edzését a vasárnapi meccs előtt.

Két éve, az Üllői úton félbeszakadt a Ferencváros - Diósgyőr meccs, a hétvégén újra az Albert stadion pázsitján csap össze a két csapat. Lippai Ákos, a DVTK csapatkapitánya akkor is és most is a DVTK játékosa volt. Esélyeket latolgattunk.

- Mindenféleképpen pontosan szeretnénk hazajönni az Üllői útról, jó formában vagyunk egy remek rajt után. Két éve nem jártunk a Ferencváros otthonában, bizakodva tekintünk a mérkőzésre - mondja.

- Bizonyára frissebbek leszünk ellenfelünknél, ami akár döntő fontosságú is lehet. Jó gárdája van a Fradinak, de a hosszabbításos meccs biztos sokat kivett belőlük  ( a zöld-fehérek csütörtök este Norvégiában egy 120 perces csatában búcsúztak az Európa Liga küzdelmeitől - a szerk). Egy FTC - DVTK meccs amúgy is mindig különleges - folytatja a piros-fehérek csapatkapitánya.

Takács Péter is szereplője volt a legutóbbi Üllői úti fellépésnek. A DVTK középpályása hasonló, pozitív érzésekkel néz a hétvégi derbi elé.

- A drukkereink bárhol képesek a hazai pálya hangulatát odavarázsolni, de remélem idén nem lesz szurkolói rendbontás. A legjobbat fogjuk nyújtani - mondta Takács Péter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!