„Az akarat sokszor többet ér, mint az egyénieskedés”

Akt.:
„Az akarat sokszor többet ér, mint az egyénieskedés”
„Az akarat sokszor többet ér, mint az egyénieskedés”
Miskolc – A labdarúgó megyei I. osztály 24. fordulójában szombaton két meccset játszottak.


Önnek melyik a kedvenc csapata a B.-A.-Z. megyei I. osztályban?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Szendrő – Onga 3-2 (2-0)

Szendrő, 150 néző. V.: Sípos.

Szendrő: Rézműves – Berki, Dányi, Beri, Bári, Káló K. (Pusi), Bényei (Káló D.), Strekáf, Djubók, Béres, Ádám A. Edző: Veres Lajos.

Onga: Kokas – Tóth D., Varga Zs., Varga K., Tóth R., Monyók, Mészáros, Urszin (Lakatos), Szabó Zs., Matesz, Berta. Edző: Varacskai István, Simon Imre.

G.: Bényei, Béres, Dányi, ill. Varga Zs., Matesz. Jók: Béres (a mezőny legjobbja) és az egész csapat, ill. Matesz. Ifi: 0-1.

Szaniszló Richárd, elnök: – A ziccerek alapján győzelmünk teljesen megérdemelt. A csapat elhitte, hogy állandósítani lehet a jó formát és az akarat sokszor többet ér, mint az egyénieskedés. Gratulálok a srácoknak!

Varacskai István: – Az első félidőben többször is megszerezhettük volna a vezetést, majd rúgattunk két gólt a lelkes hazaiakkal melyek után teljesen megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.


Mád – Encs 4-0 (2-0)

Mád, 100 néző. V.: Szoboszlay.

Mád: Giák – Gáll (Plávenszki), Varga B. (Kiss), Bakos, Potyka, Bohus, Janikó (Kramcsák), Szűcs Á., Balog (Molnár Zs.), Moroncsik, Bodnár (Godzsák). Csapatvezető: Szűcs Ádám.

Encs: Éliás – Varga A., Leskó (Havas), Lencsés (Feka), Rakaczki (Csengő), Ferenczi (Molnár J.), Kerekes, Kádár, Hankó, Kontra, Pecsenye. Edző: Kocsis Nándor.

G.: Janikó, Bohus, Varga B., Moroncsik. Kiállítva: Hankó (73.). Jók: az egész csapat, ill. Éliás, Pecsenye, Kádár, Ferenczi. Ifi: 0-11.

Szűcs Ádám: – Mielőtt az ellenfél vezetői a játékvezetőt találják meg gondolkodjanak el azon, hogy a szabálytalanságok és a sárga lapok száma köszönő viszonyban sincsenek a mérkőzésen látottakkal. „Csak” egy komolyabb és egy kisebb sérüléssel úsztuk meg a mérkőzést, de nagyobb baj is történhetett volna. Gratulálok a játékosaimnak, mert profi módon kezelték az összecsapást.

Kocsis Nándor: – Az eredmény azt mutatja, hogy sima vereséget szenvedtünk, de a második félidő huszadik percében már egyenlítenünk kellett volna, de helyette jött a kiállítás és eldőlt a meccs. Nagyon gyenge volt a játékvezetés, mivel játékosunkat egy jogtalan sárga miatt kiállította. Gratulálok a hazai csapatnak.

ÉM


Miskolc - Az MLSZ megyei igazgatóságának fegyelmi bizottsága a következő büntetéseket osztotta ki az elmúlt heti fordulóban kiállított játékosoknak: 3 felnőtt bajnoki mérkőzéstől eltiltva: Túróczi Loránt (Hidasnémeti). 2 felnőtt bajnoki mérkőzéstől eltiltva: Lázi Győző (Dédestapolcsány) – 1 mé...