Friss hírek

2009.11.07. 16:34

Frontális karambol a 11-es fõúton - feloldották az útzárat

<p>Feloldották az útzárat fél délután fél 4 körül a 11-es fõút Dunabogdány és Tahitóttfalu közötti szakaszán, ahol korábban frontális karambol történt. A rendõrség még mindig keresi azt az autóst, aki a balesetet okozta, majd megállás nélkül továbbhajtott. A karambolban négyen sérültek meg, köztük két gyerek is.</p>

Egy autós kora délután, a 11-es fõút Dunabogdány és Tahitótfalu közötti szakaszán próbált megelõzni egy kocsit, azonban a manõver nem sikerült, így visszaosorolt a jármû mögé, ekkor azonban nekiment. A vétlen kocsiban egy család utazott, köztük egy 7 és egy 1 éves gyerek is. Kocsijuk ezután átsodródott a szemközti sávba, ahol frontálisan ütköztek egy szembõl jövõ kocsival. A karambolban összesen négyen sérültek meg, a mentõk egy embert életveszélyes, kettõt súlyos, egyet pedig könnyû sérülésekkel szállítottak kórházba. A balesetet okozó kocsi sofõrje a történtek után elmenekült a helyszínrõl, a rendõrség még keresi. Ellene segítségnyújtás elmulasztása miatt indítottak eljárást.

A baleset miatt a 11- es fõút érintett szakaszát lezárták, emiatt az autósok egy ideig vesztegeltek, késõbb félpályán megindulhatott a forgalom, fél 4 körül azonban azonban már zavartalanul haladhatnak a kocsik- mondta a Független Hírügynökségnek Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje

A rendõrség továbbra is egy kisméretû fehér autót - feltehetõen egy Opel Astrát vagy Corsát - keres, amelynek valószínûleg zöld sérülés van az oldalán. Kérik, hogy aki látta az említett kocsit, vagy információja van a történtekkel kapcsolatban, értesítse a Szentendrei Rendõrkapitányságot, vagy hívja a 107-et.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!