Helyi közélet

2010.03.23. 20:48

Tetemvár: újratöltve!

<p>Miskolc – Olvasónk szerint (továbbra is) tarthatatlan a helyzet a borsodi megyeszékhely Tetemvár városrészében.</p>

Ismételten felhívom a figyelmét a Miskolc, Tetemvár városrész tarthatatlan helyzetére. Az előző levelemben is megírtam, hogy a borházakat illetéktelen személyek feltörik, ellopják a vagyontárgyakat, az épületeket vandál módon lerombolják. Az utcán folyik a szennyvíz, hegyekben áll a szemét, illegális ócskavastelepet működtetnek. Kérem, hogy a problémákat tárja a szélesebb nyilvánosság elé, annak érdekében, hogy az illetékes hatóságok végre lépéseket tegyenek a helyzet megváltoztatása érdekében. A fentiek bizonyítására köldök néhány fényképet.” - írja levelében Olvasónk.

Március elején

A Borsod Online „Tetemvár a senki földje” című helyszíni – fotókkal, videókkal „megerősített” - riportjában, március elején foglalkozott a belvároshoz közeli városrésszel, azonban Olvasónk felvételeit látva, a helyzet semmit sem változott.

Az ügyre visszatérünk!

(JLI)


Tetemvár, a senki földje

boon | 2010.03.03 12:55

Miskolc – Beomlott a Tetemváron a Buga Jakab teteje. Majd azt el is hordták. De nem ez a legnagyobb problémája az ott élőknek. A miskolci belvárostól nem messze található dombon jártunk.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában