Friss hírek

2008.11.21. 17:04

Távozik Dobson Tibor, a katasztrófavédelem szóvivője

<p>Év végével távozik posztjáról Dobson Tibor, az ország egyik legismertebb szóvivője. Az elmúlt tizenöt évben az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) sajtóreferenseként számolt be az országban történt balesetekről, tüzekről, katasztrófahelyzetekről és a szervezetet érintő témákról. Utódjáról egyelőre nincs döntés.</p>

Dobson Tibor év végével távozik szóvivői posztjáról és - mint fogalmazott - visszatér oda, ahol a választott hivatását elkezdte. Jövőre már a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság dél-pesti régiójának parancsnoka lesz. Leendő utódjáról egyelőre még nincs konkrét döntés.

A sajtótól azonban nem távolodik el teljesen. A Magyar Tűzoltó Szövetség kommunikációs munkájában ugyanis részt fog vállalni. Emellett szeretné tudását átadni azoknak a kollégáinak, akik az ország különböző pontjain, a megyei jogú városokban a szóvivőséggel szeretnének foglalkozni.

Dobson Tibor 15 éve dolgozott az OKF szóvivőjeként. Rendszeresen beszámolt az országban történt balesetekről, tüzekről vagy épp az árvizekről és minden olyan eseményről, amelyben a katasztrófavédelem, azaz a tűzoltóságok szakemberei részt vettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!