Az összes jegy elkelt a budapesti AC/DC koncertre

Az összes jegy elkelt a budapesti AC/DC koncertre
Két nap alatt elkelt az össze belépő az AC/DC március 23-i budapesti koncertjére. A belépőket szerda reggeltől árusították, és már az első órában több mint kétezer jegy fogyott el.

Péntek kora délutánra pedig az utolsó jegy is elfogyott az ausztrál hard rock együttes hazai koncertjére. Ezzel a rekordgyorsaságú jegyeladással Budapestkelet-európai csúcsot döntött - tájékoztatott pénteken Márkus Éva, a koncertet szervező Live Nation Hungary marketing igazgatója.

Az AC/DC március 23-án a Papp László Sportarénában lép fel a Black Ice című új lemezbemutató turnéjuk keretében. Az együttes 8 év után jelentkezik új albummal – Black Ice címmel. A negyedszázada alakult rockbanda tagjai 2001 után indulnak ismét turnéra, amely érinti Budapestet is. Az együttes eddig egyszer, 1991-ben lépett fel Magyarországon, a Monsters Of Rock turné keretében.

Amint arról korábban beszámoltunk, az AC/DC koncertre szerda reggel 10 órától árusították a belépőket, és már az első órában több mint kétezer jegy fogyott el. A Live Nation tájékoztatása szerint nem csak a jegyiroda előtt volt nagy a tolongás, de az internetes jegyfoglalás is folyamatos volt.

Márkus Éva közlése szerint ezzel a rekordeladással Budapest kelet-európai csúcsot döntött, és felzárkózott a világ legnagyobb metropoliszai mellé, ahol órák alatt elkelhetnek a belépők egy-egy kurrens koncertre.

A Live Nation Hungary vezetése mindent elkövet, hogy egy későbbi időpontban a zenekart ismét el tudja hozni Budapestre, de hogy ez pontosan mikor valósulhat meg – esetleg még idén, jövőre vagy később, még nem tudják – közölte szerkesztőségünkkel a koncertszervező cég marketing igazgatója.