Vasárnap újra Avas Vertical Miskolcon

A táv mindenki számára leküzdhető
A táv mindenki számára leküzdhető - © Fotó: Magánarchívum
Miskolc – Péntek éjfélig lehet nevezni a hétvégi erőpróbára, ami fontos, mert helyszíni nevezés nincs.

A Miskolc Egészséges Ifjúságáért Alapítvány szeptember 9-én, vasárnap második alkalommal rendezi meg az Avas Vertical elnevezésű egyenkénti indítású emelkedő futóversenyt. A házigazdák ezúttal új rajthelyszínen – a Herman Ottó Múzeum, Görgey u. 28. sz. alatti főépületénél – várják a sportbarátokat.

Az első 10.30-kor

Az 1200 méteres táv mindenki számára leküzdhető. A célban megtapasztalható panoráma pedig párját ritkító. Az elektronikus nevezésre szeptember 7-én, pénteken éjfélig a www.maratonclubmiskolc.hu oldalon van lehetőség. Lényeges információ, hogy helyszíni nevezés nincs. A rajtszámokat vasárnap, 8 órától lehet átvenni a Herman Ottó Múzeum parkolójában kijelölt versenyközpontban. Az első futó 10.30-kor indul, akit a nevezés sorrendjében, 30 másodpercenként követnek a többiek. A célt ezúttal az Avasi kilátó 1. emeleti „teraszán” jelölik ki.

ÉM-SZIS


Tények

Rajtszám felmutatása ellenében a verseny napján 12–17 óra között – a szervezőkkel együttműködő partnernek köszönhetően – kedvezményes belépési lehetőséget biztosítanak a Herman Ottó Múzeumba és a Pannon-tenger Múzeumba.

További információ:

tel: 30/7212-403, 70/391-9136,

e-mail: steveszucs@gmail.com és mate@hegyimaraton.huAvas.
BOON.HU


hirdetés