Nem gondoskodott róla, holtan találta otthon édesanyját a miskolci fiatalember

Akt.:
Nem gondoskodott róla, holtan találta otthon édesanyját a miskolci fiatalember
Miskolc – Nem gondoskodott róla fia. Ellátatlanság miatt halt meg az édesanya.

Különös kegyetlenséggel, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat az ügyészség egy miskolci fiatalember ellen, aki – a vád szerint – napokon keresztül magára hagyta otthon súlyos beteg édesanyját, aki szenvedések közepette meghalt.

Anyja nyugdíjából élt

A fiúhoz 2009-ben költözött az édesanya, és egészen haláláig, 2015. júniusáig ott is tartózkodott. A fiú számára az állandó bevételi forrást az anya nyugdíja jelentette.

A súlyos beteg, Alzheimer­-kórban is szenvedő édesanya 2015. májusra olyannyira legyengült, hogy nem tudott önállóan enni, tisztálkodni, és hónapokon keresztül nem kelt fel az ágyból. Kezeléséről, illetőleg kezeltetéséről a fia egyáltalán nem gondoskodott.

Az édesanya halála előtt néhány nappal a fiú elment otthonról, a már önállóan enni sem tudó szülőjét magára hagyta, majd amikor újra hazatért, édesanyját már holtan találta.

ÉM-SZB


Videó: A férfi hagyta, hogy meghaljon az anyja az Avason

Nem érzi magát bűnösnek, ezt mondta a bíróságon az a férfi, akit azzal vádolnak, hogy nem látta el súlyosan beteg, mozgásképtelen anyját. Az idős nő hetekig embertelen körülmények között feküdt, majd meghalt.A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .

Avas.
BOON.HU


hirdetés