MVK: Forgalmi változások az Operafesztivál idején Miskolcon

Akt.:
Forgalmi változások az Operafesztivál idején Miskolcon
Forgalmi változások az Operafesztivál idején Miskolcon - © Fotó: mvkzrt.hu
Miskolc – Június 16-án, pénteken 18.00 órától, várhatóan 15-20 percig, felvonulás miatt nem járnak majd a villamosok a Villanyrendőr és a Városház tér között, illetve az autóbuszok sem közlekednek a Villanyrendőr és a Hősök tere között. Ezen a szakaszon hosszabb menetidőre számítsanak az utasok.

Június 16-án, pénteken 21:45 – 22:30 között a 21-es autóbusz nem a megszokott útvonalon közlekedik, a busz nem áll majd meg a Teleki utcai és az Erzsébet téri megállóhelyen, helyette a 38-as járat a Malomszög utca végállomásán és a Szemere-kert megállóhelyen áll meg.

Június 22-én, csütörtökön 21:30-21:45 között nem járnak majd a villamosok a Városház tér és a Villanyrendőr között. A 11-es, 14-es, 34-es, 35R-es autóbuszok is más útvonalon közlekednek 21:45-22:30 között, a Hősök tere lezárása miatt.

  • A 11-es autóbusz a Búza tér irányába nem érinti a Szemere-kert és Kazinczy Ferenc utca megállóhelyet, ezek helyett az 1-es autóbusz Dózsa György út és Petőfi tér megállóhelyein áll meg.
  • A 14-es autóbusz nem érinti a Hősök tere és Villanyrendőr megállóhelyet. A Hejő-park irányába a Petőfi téren (11, 12, 14-es járatok megállóhelyén), a Centrum (az áruházzal szemközti oldalon) és a Szemere utca (21-es autóbusz) megállóhelyen, a Repülőtér irányába Szemere utca (21-es autóbusz), a Vörösmarty utca és Centrum megállóhelyen lehet igénybe venni a 14-es járatot.
  • A 34-es autóbusz a Bodótető irányába nem érinti a Kazinczy Ferenc utca és Szemere-kert megállóhelyet, ehelyett az 1-es autóbusz Petőfi tér és Dózsa György utca megállóhelyén áll meg. Az Avas kilátó irányába a Petőfi téren (11, 12, 14-es járatok megállóhelyén), a Centrum (az áruházzal szemközti oldalon) és a Szemere utca (21-es autóbusz) megállóhelyen áll meg a 34-es járat.
  • A 35R-es autóbusz az Avasi kilátó irányába nem érinti a Hősök tere és Villanyrendőr megállóhelyet, az Álmos utca után a Petőfi téren (11, 12, 14-es járatok megállóhelyén), a Centrum (az áruházzal szemközti oldalon) és a Szemere utca (21-es autóbusz) megállóhelyen lehet igénybe venni.

Június 24-én, szombaton 16:00-tól várhatón 17:00-ig a Villanyrendőr és a Városház tér között felvonulás miatt a villamosforgalom korlátozására kell számítani.

Június 16-25. között a Városház tér és a Villanyrendőr között a rendezvények miatt sebességkorlátozást vezetünk be.

Kérjük szíves türelmüket és megértésüket.

Forrás: mvkzrt.hu.


Bartók Plusz Operafesztivál: Ízelítő a programokból csütörtöktől vasárnapig

Az itt olvasható kísérő­programok a Szent István téren lesznek.

 

Vigyázz, kész, rajt: kezdődik az operafesztivál Miskolcon!

A Bartók Plusz Operafesztivál kísérőprogramjai már zajlanak is a belvárosban, csütörtökön van a „nulladik” nap.Avas.
BOON.HU


hirdetés