Imaház melletti lakás égett ki Miskolcon a Meggyesalja utcán

Akt.:
Pénteken reggel ütött ki a tűz – mentők és tűzoltók sokasága dolgozott a helyszínen
Pénteken reggel ütött ki a tűz – mentők és tűzoltók sokasága dolgozott a helyszínen - © Fotó: Bujdos Tibor
Miskolc – Egy hatvan év körüli nő sérült meg súlyosan pénteken, Miskolcon.

Bár a lángok reggel csaptak fel az Őskeresztyén Apostoli Egyház imaterme melletti kis lakásban, még délután is füstszag terjengett az egész Meggyesalja utcán.

A rendőrség is vizsgálja

A 75. szám felé közeledve – itt történt a tűzeset – egy környékbeli lakóba botlottunk, aki készségesen kalauzol.

– Először a szagra lettem figyelmes, aztán a szirénát hallva átjöttem megnézni, mi történt. Nem mentem közel hozzá, de azt láttam, hogy szegény asszony nincs jó bőrben, nagyon sok mentő dolgozott körülötte mielőtt végül betették a mentőautóba – mondta a hölgy, aki a nevét viszont nem kívánta megosztani velünk.

Tudomása szerint a sérült asszony évek óta ott élt, azzal kapcsolatban viszont csak találgatni tudott, hogy mi vezethetett a tűzhöz.

– A szomszédság azt beszélte, minden lomot gyűjtögetett, talán ez kapott lángra – vélekedett a helybéli.

Az esettel kapcsolatban ­Janasóczki Attila, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője kiemelte, munkatársaik az egész napos helyszíni szemlét követően a tűz kialakulásának körülményeit vizsgálják.

ÉM-TÁ


Lakástűz a Meggyesalja után Miskolcon
Miskolc - Kigyulladt egy épület pénteken a reggeli órákban a Meggyesalja utcán. A tűzesetre előbb munkába igyekvő olvasóink, valamint kollégáink hívták fel a figyelmet. Dojcsák Dávid, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője megerősítette az értesülést, mint mondta, a miskolci tűzoltók k...Avas.
BOON.HU


hirdetés