Hirtelen felindulásból megölte ismerősét a férfi Miskolcon

Hirtelen felindulásból megölte ismerősét a férfi Miskolcon
Hirtelen felindulásból megölte ismerősét a férfi Miskolcon - © Fotók: police.hu
Miskolc – Baltával csapott le az idősebb férfira vitájukat követően az avasi lakótelepen.

Heves szóváltást követően egy huszonöt éves miskolci férfi baltával súlyosan bántalmazta, többször megütötte negyvenöt éves férfi ismerősét. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított 2018. július 5-én 22 óra körül Miskolcon, az avasi városrészen követte el tettét.

helyszini-szemle-066_650

Az áldozat a támadást követően a mentőben, ellátása közben belehalt sérüléseibe. A helyszínre kiérkező járőrök fél órán belül elfogták a bántalmazó férfit és előállították.

Őrizetbe vették

A B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a fiatal férfival szemben. Sz. Richárdot a gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették és a rendőrség előterjesztéssel él a gyanúsított letartóztatásának indítványozására is az ügyészségen. Az erről szóló közleményt Szabó Csilla rendőr őrnagy, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője erősítette meg.

helyszini-szemle-079_650

Az esetet a környéken lakók egy része észlelte és megosztotta az egyik közösségi portálon. A dulakodás hangjait szintén többen hallották. Mások az összevert férfit véresen látták, a kommentelők szerint a harmadik ütemben, a Felsőruzsin körút környékén történhetett az eset.

– DA –


Emberölés Miskolcon - Baltával sújtott le ismerősére az Avason
Miskolc - Rövid időn belül elfogták a rendőrök azt a férfit, aki egy baltával olyan súlyosan bántalmazta ismerősét, hogy a férfi belehalt sérüléseibe. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 25 éves ...Avas.
BOON.HU


hirdetés