Eltűntek végre a horogkeresztek az avasi Bortanyáról

Akt.:
A hét eleji látvány
A hét eleji látvány
Miskolc – Hétfőn fedeztük fel a miskolci Bortanya épületén – ami már önkormányzati tulajdonban van –, hogy valaki, valakik horogkereszttel rajzolták tele.

Akkor érdeklődtünk az önkormányzatnál, hogy mi lesz ezekkel az önkényuralmi jelképekkel, mikor tüntetik el azokat, de választ nem kaptunk. Csütörtök reggel azonban azt láttuk, valakik lefestették a jeleket. Az épület falán jól látszik a friss festés nyoma, ennek köszönhetően eltűntek a horogkeresztek.

ÉM


Horogkeresztek a Bortanyán
Miskolc - Hétfő reggeli látvány: valakik horogkereszteket rajzoltak az avasi Bortanya bejáratának két oldalára. Az épületet a miskolci önkormányzat vásárolta meg két évvel ezelőtt azzal a céllal – indokolták akkor –, hogy a turisztikailag fontos ingatlanok visszakerüljenek a város tula...0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

Avas.
BOON.HU


hirdetés