DVTK szurkolói demonstráció az állatkínzás ellen az Avason

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció - © Forrás: dvtk.eu
Miskolc – A DVTK elsőként állt a sportklubok közül a “Szurkolók az állatkínzás ellen” mozgalom mellé. A kezdeményezés célja, hogy a szurkolók klubszimpátiától függetlenül az állatvédő szervezetekkel közösen küzdjenek az állatokért és az állatkínzók ellen.

A közelmúltban nagy felháborodást váltott ki, hogy a miskolci Leszih Andor utcában egy ott lakó a harmadik emeletről kidobta kutyáját, majd a tetemet a szemetesbe hajította.

A hasonló felháborító esetek ellen gyertyagyújtással demonstrálnak a szurkolók szeptember 24-én, vasárnap este nyolc órától a helyszínen (Miskolc, Leszih Andor utca 13.)

A mozgalom mellé állt a DVTK is, a szervezők munkáját pedig a figyelemfelhívás mellett a klub azzal támogatja, hogy felajánlotta árverésre ajánlja a 2017/2018-as bajnokság tavaszi, Újpest elleni, 3-1-es diósgyőri győzelemmel véget ért mérkőzés meccslabdáját, amelyet a DVTK játékosai és szakmai stábjának tagjai dedikáltak.

dvtk.eu


Egy árokban találták a kutyát az állatvédők, miután gazdája az elaltatása mellett döntött
Sajólászlófalva, Miskolc - Az út szélén sem számít bűncselekménynek, ha elaltatjuk a saját kutyánkat. Nem indult eljárás. Két kutya esete is borzolta a kedélyeket az elmúlt napokban megyénkben, közös bennük, hogy mindkettő haláláról a saját gazdája döntött. Sajólászlófalván az útszéli árokban alt...
A harmadikról dobta ki a pitbullt Miskolcon - illusztráció
Miskolc - Az avasi lakótelepen élő férfi először kihajította a harmadik emeleti ablakon az állatot, majd lesétált és a testét a közeli kukába dobta. Az egyik felháborodott szomszéd a Borsnak elmondta, hogy nem elég, hogy kidobta a harmadik emeletről pitbullt, de lesétált és a tetemet a szemetesb...Avas.
BOON.HU


hirdetés