Avas, belváros: nem lesz melegvíz

Miskolc – Itt a június vége – az idén is számítaniuk kell a távhős panellakásokban élőknek a kellemetlenségre: napokig szünetelni fog a melegvíz szolgáltatás. Az üzemszünet tervezett időpontja (Avas, belváros): június 23- 27.

A karbantartási célú üzemszünet tervezett időpontja (Avas, belváros): június 23- 27. A miskolci hőszolgáltató cég (Mihő Kft.) ígéri, az előző évek gyakorlata szerint mindent megtesz annak érdekében, hogy a meghirdetett időpontnál korábban indítsa újra a melegvíz szolgáltatást. Tájékoztatásuk szerint a legnagyobb munkálatok a 3-as főút Dankó Pista és Bihari utcák kereszteződésében várhatók, ahol a 3-as főút alatt átmenő 400 mm átmérőjű vezetékpárt kell kicserélni. Emiatt a 3-as főúttól a Tiszai pályaudvar felé eső ellátási területen előre láthatólag csak a fenti időpontban (06. 27-én) áll helyre a használati melegvíz szolgáltatás.

A Diósgyőri és a Bulgárföldi lakótelepeken rövidebb idejű, csak egy, illetve két napos karbantartás üzemszünet várható, melynek időpontját a későbbiekben közli a cég.