Autóval öltek – egymilliós nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség

Meghalt a kórházban egy hétfői, budapesti gázolás áldozata, a rendőrség emberölés gyanúja miatt keresi a sofőrt, aki elhajtott a helyszínről.

A rendőrség 1 millió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel az ügyben egy biztonsági kamera felvételén látható másik nővel kapcsolatban, akinek valamilyen – a rendőrség által nem részletezett módon – köze lehet a bűncselekményhez.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdai tájékoztatása szerint még hétfőn reggel, egy XIII. kerületi, Váci úti telephelyen egy ismeretlen autós elgázolt egy nőt, aki életveszélyesen megsérült. A nő a kórházban később belehalt sérüléseibe.

A rendőrségnek az ügy kapcsán egy biztonsági kamera felvételei állnak rendelkezésre egy nőről. Az ő kézrekerítésére, illetve az üggyel kapcsolatos lényeges információkért 1 millió forintos nyomravezetői díjat tűztek ki. Úgy tudni, nem a keresett nő volt a gázoló.

Akinek az üggyel kapcsolatban információja van, hívja a 06-1-443-5269-es telefonszámot, vagy névtelenül a telefontanú 06-80-555-111-es ingyenes számát, vagy tegyen bejelentést a 107-es, 112-es központi segélyhívók valamelyikén.