Sport

2013.01.27. 12:25

Tíztánc - A címvédő Hegyes, Kis duó másodszor lett magyar bajnok

Budapest, 2013. január 27., vasárnap (MTI) - Akárcsak tavaly, az idén is a Hegyes Bertalan János, Kis Violetta kettős nyerte a magyar bajnoki címet tíztáncban.

Budapest, 2013. január 27., vasárnap (MTI) - Akárcsak tavaly, az idén is a Hegyes Bertalan János, Kis Violetta kettős nyerte a magyar bajnoki címet tíztáncban.A nem olimpiai sportágak sajtószolgálatának vasárnapi beszámolója szerint a Budapesten megrendezett bajnokságon Hegyesék mögött Budai Attila és Barna Lilla szerezte meg az ezüstérmet, míg a dobogó harmadik fokára a Süttő Roland, Tombácz Anikó duó állhatott fel.

A sportág legösszetettebb versenyszáma mellett Hegyes és Kis az U21-es standard magyar bajnokság döntőjében is érdekelt volt, ahol szintén az élen végzett.

Az első versenynapon díjazták a bajnoki sorozat legjobbjait: versenytánc szakágban az idei Világjátékokra kvótát szerzett László Csaba és Páli Viktória, akrobatikus rock and rollban pedig Király Ádám és Novák Dorottya vehette át az év párosának járó díjat.

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!