Autósok figyelem! Csak a türelmesek menjenek a miskolci Búza tér környékére!

Autósok figyelem! Csak a türelmesek menjenek a miskolci Búza tér környékére!
Miskolc – Elkezdődött a 26-os főút Miskolc belvárosi szakaszának felújítása. Készüljünk fel a lezárásokra, terelésekre és a rendőri irányítás mellett haladó forgalomra.

Megújul a 26-os út Miskolc belvárosi szakasza

Miskolc – A közlekedés operatív program keretében megújul a 26-os számú főút Miskolc belvárosi, 250 méter hosszúságú szakasza, amely a borsodi megyeszékhely legfrekventáltabb területe, a nettó 70 millió forintba kerülő beruházás generálkivitelezője a HE-DO Kft., a munka kedden kezdődik – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az MTI-vel hétfőn. tovább »

Kezdődik a nyári útfelújítás Miskolcon

Miskolc – Összesen több mint 23.000 négyzetméternyi útfelület újul meg Miskolcon, mintegy 30%-al több, mint a tavalyi kátyúzások során. A burkolati hibákat 139 helyszínen javítják majd, nagy felületű aszfaltozást pedig 15.400 négyzetméteren tervez a Városgazda Kft. tovább »

Forgalomkorlátozás Miskolc egyik legforgalmasabb csomópontjában

Miskolc – 2015. július 28-án 10 órától előreláthatóan 2015. augusztus 8-ig a MIVÍZ Kft. munkatársai az Uitz – Szemere utca kereszteződésben DN 600-as ivóvízvezetéken végeznek hibaelhárítási munkát. tovább »

Közlekedési és parkolási változások a megyei kórházban

Miskolc – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban elkezdődött a volt egészségügyi szakiskola épületének átalakítása. Az építkezési munkálatok miatt – előre láthatólag év végéig – a szakiskola és a főépület közötti parkolási lehetőség megszűnik, a kórházon belüli közlekedés nehézkessé válik. tovább »