Autós üldözés Miskolcon – Boltba ment a rendőrök elől

Akt.:
Autós üldözés Miskolcon – Boltba ment a rendőrök elől
Miskolc – Egy autó vezetője nem állt meg a rendőri jelzésre Miskolcon. A sofőr miután kiszállt a – későbbiekben – a járműből egy boltba futott be.

Amint arról már beszámoltunk, autós üldözésnek voltak többen szemtanúi Miskolcon a Tizeshonvéd utcán kedden délelőtt. Az esettel kapcsolatban az alábbi tájékoztatást adta ki a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság:

Közúti ellenőrzést hajtottak végre a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály munkatársai Miskolcon, 2018. május 8-án 10 óra 30 perc körül, amikor egy autó vezetője nem állt meg a rendőri jelzésre, hanem tovább hajtott.

Menekülés közben a férfi több közlekedési szabályt is megszegett, áthaladt több piros jelzésen, veszélyeztette a közlekedés biztonságát és figyelmen kívül hagyott egy behajtani tilos táblát is.

Az autós végül a Tizeshonvéd utcában kiszállt a járművéből és beszaladt egy közeli boltba. A rendőrök itt azonosították és fogták el a férfit, akit előállítottak a Miskolci Rendőrkapitányságra. A szabálysértési őrizetbe vett 31 éves miskolci férfival szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a hatóság, továbbá a közlekedési szabályok megszegése miatt közigazgatási eljárást. A rendőrség továbbá vizsgálja azt is, hogy 31 éves férfi az adott időszakban állt-e bódító szerek hatása alatt.


Miskolc - Autós üldözésnek voltak többen szemtanúi Miskolcon a Tizeshonvéd utcán. Mint olvasónktól kaptuk a jelzést egy ezüst színű BMW próbált több rendőrautó elől menekülni Miskolcon, a Tizeshonvéd utcánál azonban beérték és elfogták. Mint megtudtuk a sofőr – a hivatalos megfogalmazás szerin...