Autónak ütközött, majd elhajtott Miskolcon

Akt.:
Autónak ütközött, majd elhajtott Miskolcon
© Forrás: police.hu
Borsodnádasd, Miskolc, Sárospatak – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. augusztus 24-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Egy férfi közlekedett elektromos kerékpárjával 2017. augusztus 24-én 9 órakor Borsodnádasd belterületén. A kerékpáros kanyarodása során egy mellette szabálytalanul előző motorkerékpárnak ütközött és felborult. A baleset következtében az elektromos kerékpár vezetője könnyű sérülést szenvedett.

Forrás: police.hu Forrás: police.hu ©

Egy férfi közlekedett motorkerékpárjával 2017. augusztus 24-én 9 órakor Sárospatak belterületén. A jármű vezetője nem az út vonalvezetésének megfelelően közlekedett, amely során az útpadkának, majd egy várakozó autónak ütközött. A baleset következtében a motorosnak könnyű sérülései keletkeztek.

Forrás: police.hu Forrás: police.hu ©

Egy férfi közlekedett autójával 2017. augusztus 24-én 17 órakor Miskolcon a Domb utca és Gyár utca kereszteződésében. A jármű vezetője nem adott elsőbbséget egy szabályosan közlekedő személygépkocsinak és nekiütközött, majd a rendőrök kiérkezése előtt a helyszínt elhagyta, de a későbbiekben a járőrök felkutatták. A baleset következtében a vétlen autó sofőrének könnyű sérülései keletkeztek.

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset hét esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség kéri a közlekedőket a KRESZ szabályainak mindenkori betartására a további balesetek elkerülése érdekében.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –