Autók égtek, ütköztek és borultak csütörtökön – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Autók égtek, ütköztek és borultak csütörtökön – Megyei katasztrófavédelmi hírek
© Illusztráció: Monadnock Ledger-Transcript
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. január 17-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.


A 4-es számú főúton Nyíregyházánál egy tehergépjármű motortere égett, Nyíregyházán a Debreceni úton egy személygépkocsi műszerfala füstölt. A nyíregyházi hivatásos tűzoltókat riasztották mindkét tűzesethez, akik a tüzet egy vízsugár és kéziszerszámok segítségével eloltották. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

A tetejére borult egy személyautó Hetefejércsénél a 4113-as úton csütörtökön. A vásárosnaményi önkormányzati és a tarpai önkéntes tűzoltók áramtalanították a járművet, majd rendőrségi helyszínelést követően a kerekeire állították a közúti akadályt képező gépkocsit. Személyi sérülés nem történt.

Újfehértón a Széchenyi István utcában két személygépkocsi ütközött. Az újfehértói önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd a baleseti helyszínelést követően a forgalmi akadályt megszüntették. A balesetben két ember megsérült, őket a mentők kórházba szállították.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –