Autók az árokban, rendőrkézen a körözött Borsodban

Akt.:
Autók az árokban, rendőrkézen a körözött Borsodban
Miskolc – A megye rendőri szervei két főt garázdaság, míg további egy személyt tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt vettek szabálysértési őrizetbe kedden.

Két autó is árokba borult kedden délután megyénkben. Az egyik baleset Bükkaranyos külterületén történt, ahol egy személygépkocsi az árokba hajtott és felborult. A miskolci hivatásos tűzoltók a helyszínre érkezve kerekeire állították a járművet, majd áramtalanították. Személyi sérülés nem történt.

Egy könnyebb sérült

Hasonló eset történt szintén kedden délután Csobádon a Dózsa György utcában, ahol az árokba hajtott személygépkocsihoz az encsi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik elvégezték a mentési feladatot. A mentők egy könnyebb sérültet a helyszínen elláttak- kaptunk tájékoztatást Dojcsák Dávidtól, a B.-A.-Z. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjétől.

A mentőknél érdeklődve kiderült, súlyos eset az elmúlt 24 órában nem történt.

Garázdaság, hozzátartozók közötti erőszak

A B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint:

A megye rendőri szervei március 6-án két főt garázdaság, míg további egy személyt tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt vettek szabálysértési őrizetbe.

Az elmúlt 24 órában a kazincbarcikai rendőrök egy elfogatóparancs hatálya alatt álló személyt fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben a Mezőkövesdi- és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, míg anyagi kárral járó ütközés hét esetben jutott a rendőrség tudomására.

ÉM-HE


Opelnek hajtott egy Suzuki Felsőzsolcán
Felsőzsolca - Négyen sérültek meg abban a közlekedési balesetben, ami kedden este történt Felsőzsolcán a Kassai úton. A helyszínen szerzett elsődleges információink szerint egy Opel Corsa haladt az Alsózsolca felé vezető körforgalom irányába egyenesen, amikor egy szemből érkező Suzuki Swift vezet...

A helyi körzeti megbízottak már vissza is adták jogos tulajdonosának a motort.
Putnok - A rendőrök rövid idő alatt azonosították azt a férfit, aki Putnokon eltulajdonított egy motort. A helyi körzeti megbízottak visszaadták a járművet jogos tulajdonosának. Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság Putnoki Rendőr...

Örömlányt vettek őrizetbe - illusztráció
Miskolc - A mentők és a katasztrófavédők tájékoztatása szerint hétfő este, éjszaka és kedd reggel különösebb esemény nem történt. A B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása alapján a Miskolci Rendőrkapitányság március 5-én egy-egy főt járművezetés az eltiltás hatálya alatt, illetve ti...