Autó - Motor

2017.06.07. 17:55

Videó: 225 km/h-val ment a motorjával, amikor eszméletét vesztette

Kivételes pech után csodaszerű túlélés: a motorversenyzőt eltalálta egy repülő alkatrész, elájult, de csak száguldott tovább. A sokkoló jelenetet egy másik motoros sisakkamerája rögzítette.

Kivételes pech után csodaszerű túlélés: a motorversenyzőt eltalálta egy repülő alkatrész, elájult, de csak száguldott tovább. A sokkoló jelenetet egy másik motoros sisakkamerája rögzítette.

A 24 éves Joshua Boyd a norfolki Snettreton 300-as versenyen vett részt, ahol eszméletét vesztette motorozás közben, majd balesetet szenvedett. Minderről egy másik motoros sisakkamerája felvételt is készített.

A sokkoló képsoron látható, hogy egy előtte haladó motorról levált a rosszul rögzített haspajzs: a jókora alkatrész kétszáz fölötti tempónál találta telibe a versenyzőt, amitől azonnal elájult, azonban tovább száguldott tovább a gépével, immár eszméletlenül. Szerencsére azelőtt esett le a motorról, hogy az becsapódott volna az oldalfalba.

Forrás: 444.hu | borsonline.hu.


Nem is olyan rég történt egy szinte ugyanilyen baleset: a motoros belerohant a kocsiba, átrepült a csomagtartóra, ott „utazott” tovább. Azt hihetnénk, ilyet csak egyszer látunk egy életben, de nem!

Döbbenetes videó járja az internetet: az Egyesült Államokban egy férfi vezetést közben kapott agyvérzést, ráadásul úgy, hogy a gázpedálra tapadt a lába. Bár már defektet kapott és az autó szinte totálkárosra volt törve, csak hosszú kilométerek után tudott megállni, mikor elakadt a kereke az út szélén.

A baleseteknél általában ezredmásodpercek alatt kell döntést hozni. Vannak, akik bepánikolnak, mások tökéletesen reagálnak a szituációra. Az alábbi videóban egy igazi „filmes” jelenet játszódik le.

Minden túlzás nélkül állíthatjuk, az egyik legijesztőbb autós videót töltötték fel a Youtube-ra néhány napja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!