Autó - Motor

2016.10.17. 14:07

Videó: Ennél bénábban nem lehetett volna kiállni a kocsimosóból

Egy sofőr csodát tett egy montanai autómosóban: legalábbis egy egyszerű kikanyarodást így elszúrni már rég túl van a mindennapos események halmazán.

Egy sofőr csodát tett egy montanai autómosóban: legalábbis egy egyszerű kikanyarodást így elszúrni már rég túl van a mindennapos események halmazán.

A vezető fogta magát, és a frissen lepucolt Toyota Siennájával a lehető legmagabiztosabb módon lezuhant a lehajtóról, amelyen még védőkorlát sem volt - minden bizonnyal azért, mert a tervezőknek eszébe se jutott, hogy bárki is elszúrhatná a kanyart. Az i-re a pontot azzal tette fel a Toyota, hogy bucskázás közben kiütötte a tűzcsapot is, így a feje tetejére állt kocsit még egy gejzír is beterítette. Mondhatni kapott egy utómosást.

Forrás: automotor.hu.


Bizarr közlekedési videó járja be a netet. A felvételen az látható, ahogy egy autós két kilométer hosszan magával hurcol egy motorháztetőjébe kapaszkodó rendőrt, miközben a sebessége alulról karcolja a 100 kilométer per órát. A rendőr meg akarta állítani a járművet egy ellenőrzőponton, de a sofőr másként gondolta, így született meg az akciófilmbe illő jelenet.

Már mondani sem kell, természetesen Oroszországban járunk, ráadásul egy autósüldözés közepén. A menekülő autós viszonylag hamar elbízta magát, és úgy gondolta, a Need for Speedből merített tudását bedobja, és kiüti az őt üldöző rendőrt. Nem akarjuk lelőni a poént, de érdemes megvárni a videó végét.

Ami most következik, az minden bizonnyal a világ egyik legkomolyabb parkolási teljesítménye. Mert nehéz ugyan szabályosan, szépen lerakni a járművet, és utána ismét irányba állítani sem könnyű feladat, na de mindezt zsinórban húsz sikertelen kísérlettel előadni – erre csak a legnagyobbak képesek.

Az autótakarításhoz mindenki saját trükköket vet be, ez az amerikai hölgy azonban megújította a „szakmát”. Felesleges szórakozni a külső és belső szépítgetéssel külön, ha egyben is le lehet tudni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!