Autó - Motor

2016.10.08. 20:26

Már Miskolc határában is Szabó Suzuki és Mazda

Miskolc - Kazincbarcika után egy második telephelyet nyitott Szabó György és csapata.

Miskolc - Kazincbarcika után egy második telephelyet nyitott Szabó György és csapata.

Iciripiciri műhelyben kezdte, ma pedig 22 éves Suzuki és 5 éves Mazda-márkakereskedés és szervizes múlttal a háta mögött 60 emberrel dolgozik. Szabó György Kazincbarcika után Miskolc határában is megnyitotta a Szabó Suzuki és Mazda márkakereskedés és szervizet.

– 2008-tól állt itt egy tábla, amelyre annak idején azt írtuk, hogy itt márkakereskedés épül. Aztán a válság felborította a terveinket, és bár a műhely tavaly elkészült, mostanra jutottunk el odáig, hogy itt állhatunk a szalon megnyitóján – mondta Szabó György tulajdonos. Mint mondta, a szalonban és a szervizben is a legjobb, legmodernebb technikákat alkalmazták, ami gyors és hatékony munkát tesz lehetővé.

Kiemelte: a családi vállalkozás sikerének titka a 22 éve tartó tudatos üzletpolitika, ami a hosszútávú növekedésre, a becsületes, ügyfélközpontú kiszolgálásra törekszik. És persze az, hogy két igen sikeres márkát értékesíthetnek.

A siker titka

Együd Tibor, a Mazda Motor Hungary ügyvezető igazgatója elmondta, hogy az elmúlt négy évben a Mazda négyszeresére növelte az eladásait a magyar piacon, és ebből a növekedésből a Szabó Mazda is kivette a részét.

– Amikor elkezdtünk együtt dolgozni, meglepődve láttuk, hogy mennyire vevőcentrikus ez a társaság, többek között ez a titka az eredményességüknek – hangsúlyozta.

A miskolci Szabó Suzuki a Suzuki egyre szélesedő országos kereskedői hálózatában idén már a harmadik új egység. A Szabó család 1994 óta hivatalos Suzuki márkakereskedő, kiemelkedő eredményei miatt a Suzuki tíz legjobb kereskedése és öt legjobb szervize között tartják számon – jelezte Krisztián Róbert, a Magyar Suzuki operatív igazgatója.

A gazdaság fokmérője

– Suzuki Ignisszel kezdtem a választási kampányt és 5 kampányt gyűrtünk le vele – mondta Csöbör Katalin országgyűlési képviselő. – Nagyon szerettem az autót, ezért is örülünk, hogy az én választási kerületemben sikerült egy ilyen szép szalont felépíteni. Az autókereskedések mindig a gazdaság fokmérői. Ha azt látjuk, hogy sorra zárnak be a szalonok, rosszul megy a gazdaság. Ha viszont jól megy az autókereskedéseknek, a gazdaság is jól működik – hangsúlyozta.

- ÉM-UM -


2+2 márka „otthona” lett

Az új, 30 ezer négyzetméteres telephely Szirmabesenyő határában található. A település polgármestere, Huszti Gábor elmondta: a negyedszázados múltra visszatekintő családi vállalkozás sikere jól példázza, hogy hozzáértéssel, üzleti korrektséggel, az ügyfelek megbecsülésével egy hazai kisvállalkozás is nőhet nagyra.

– Örülök, hogy Szabó György Szirmabesenyőt választotta az új telephely számára. Ennek köszönhetően a település autókereskedés-nagyhatalom lett, hiszen immár négy márkát is értékesítenek a mi területünkön – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!