Friss hírek

2008.08.13. 12:24

Gyurcsány felesége balesete ellenére elutazik az Olimpiára

<p>Gyurcsány Ferenc miniszterelnök szerdán délután elutazik Pekingbe az Olimpiára - tájékoztatta a kormányszóvivő a Független Hírügynökséget. Daróczi Dávid elmondta: a kormányfő azután döntött elutazásáról, hogy előtte egyeztetett feleségével, aki kedden szenvedett lovasbalesetet.</p>

Dobrev Klárát lovaglás közben, a Somogy megyei Szóládon érte baleset kedden délelőtt és elszakadt egy szalag az egyik vállában. A kormányfő feleségét a Siófoki kórházba szállították, ahol ellátták, majd még kedden délután Budapesten meg is műtötték.

Gyurcsány Ferenc a műtét sikerétől és felesége állapotától tette függővé az elutazását. A kormányfő megbeszélte a döntést Dobrev Klárával, valamint az egész családjával és közösen döntöttek az utazás mellett.

A kormányfő így szerdán legkisebb fiával, Tamással Kína meghívására Pekingbe utazik, ahol 18-ig maradnak. Tamás utazási költségeit Gyurcsány Ferenc állja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!