Augusztus 15-én búcsúztatják Szepesi Györgyöt

Akt.:
Augusztus 15-én búcsúztatják Szepesi Györgyöt
Augusztus 15-én búcsúztatják Szepesi Györgyöt
Budapest – Augusztus 15-én 11 órakor a Farkasréti Temetőben búcsúztatják Szepesi Györgyöt – jelezte az MLSZ közösségi oldalán.

Barátai, tisztelői – a szűk, családi körben megtartott gyászszertartást követően – ekkor vehetnek végső búcsút a legendás sportriportertől, aki július 25-én hunyt el 96 éves korában.

Szepesi György 1945-ben lett a Magyar Rádió munkatársa, gazdag életpályája során riporterként, tudósítóként, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnökeként és sportdiplomataként is a magyar sportélet kiemelkedő egyénisége volt.

-MTI-


„Szepesi Gyuri volt a magyar nép szeme”
Szepesi György 1945-ben szólalt meg először a Magyar Rádióban, majd nyolc évvel később, Londonban vált halhatatlanná. A 6:3-as mérkőzést közvetítő legendás sportriporterre a mérkőzés 60. évfordulójára készített interjúnkkal is emlékezünk. 6:3. A riporterlegenda 1945-ben szólalt meg először, majd ...

szepesi
Budapest - Kilencvenhat éves korában szerdára virradóra elhunyt Szepesi György legendás rádiós sportriporter. A hírt - amelyről a család tájékoztatására hivatkozva elsőként a nemzetisport.hu számolt be - Szöllősi György, a Magyar Sportújságírók Szövetségének (MSÚSZ) elnöke megerősítette az MTI-ne...