Bulvár, celeb

2008.01.30. 11:02

Kylie Minogue-nak elege van

<p>Kyle Minogue-nak tele van a hócipője azzal, hogy mindenki a betegségéről kérdezgeti. Megfogadta, nem beszél többet a rákról. <dia width="850" height="630" alt="Kylie Minogue II."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Kylie_Minogue_II_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Kylie Minogue II." /></a></dia></p>

Az ausztál popénekesnő, Kylie Minogue mindenkit megkért arra, hogy ne kérdezzék többet betegségéről. Egyszerűen túl nagy megrázkódtatást okoz számára, hogy állandóan csak a kellemetlen emlékekről faggatják.
Kylie Minogue 2005-ben szembesült a rákkal, de jelenleg már nagyon jó úton halad a gyógyulással.

Az énekesnő arra is megkérte a média képviselőit, hogy ne tűntessék fel a szakértő szerepében. Attól, hogy megküzdött a betegséggel, nem érzi magát felhatalmazva arra, hogy más betegeknek tanácsokat adjon, az maradjon csak az orvosok dolga.

Kylie Minogue még befejezésképp elmesélte, hogy nem tudja szavakba önteni, mit jelent számára a betegség. Természetesen megérti a hasonló sorsú embereket, de nem tud válaszokkal, vagy megoldással szolgálni. Reméli, hogy egyszer majd eljön a nap, amikor már megkönnyebbülten tud visszagondolni élete ezen szakaszára, de addig nem kíván többet a betegségével kapcsolatos kérdésekre válaszolni.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!