Atlas-Haus Kft.: Pontosság, precizitás, emberközpontúság

Akt.:
Atlas-Haus Kft.: Pontosság, precizitás, emberközpontúság
Szemléletünk új megvilágításba helyezte a társasházkezelés és a közös képviselet fogalmát.

Az általunk kezelt Társasházak lakóinak szeméből felénk sugárzó elégedettség és bizalom jelzi: kezdeti elképzeléseink helyesek voltak. Lehet ezt a tevékenységet így is végezni, közmegelégedésre. Az eltelt időszak minket igazolt. Az egyre növekvő érdeklődés, már nem csak a reklámok hatása, hanem a rokonok, barátok, ismerősök elmondásainak, ajánlásainak is köszönhető, hogy érdemes az Atlas-Haus Társasházkezelő Kft-t választani.

Több Társasháztól is megkeresnek minket, azok, akik nincsenek megelégedve a jelenlegi közös képviselőjükkel, mi azt javasoljuk nekik, hogy jöjjenek át a mi társasházkezelő kft-nkhez. Mint szlogenünkben is olvasható „Miskolcon elsőként új szemlélettel”, melynek lényege: áttekinthető gazdálkodást folytatunk, precíz, pontos elszámolással, több évtizedes könyvviteli tapasztalattal, elhivatottság és felelősség tudat jellemző ránk.

atlashaus_szabotibor
Szabó Tibor

Emberközpontúság: mi nem ismerjük más társasházkezelőkkel szemben azt a fogalmat, hogy „albetétek”, e helyett vannak lakások, abban lakó családok, emberek valós problémákkal, megoldásra váró feladatokkal.

Mi a lakókkal élő, állandó kapcsolatot tartunk fenn, munkatársaink ott vannak a helyszíneken előzetes hívás nélkül és ellenőrzik a műszaki állapotokat, lehetőleg azonnal orvosoljuk a műszaki, üzemeltetési problémákat.

„Együtt élünk” a társasházak lakóival, ilyen szolgáltatást senki nem nyújt Miskolcon!

Igyekszünk a közös képviseletet a lehető legmagasabb színvonalon ellátni és lehetőleg hosszú távon.

Törekszünk a közös képviseletünk alá tartozó Társasházak lakóinak nyugodt, élhető környezetet biztosítani. Hozzáértő szakemberekkel, körültekintő, takarékos gazdálkodással.

Saját és munkatársaim nevében is köszönjük – a némely társasházkezelők által okozott rossz tapasztalatok ellenére is – a felénk áradó bizalmat.

Atlas-Haus Kft. Társasházkezelő Kft.
3530 Miskolc, Arany János u. 35. fsz/1.
Telefon: 06-46/321-607 06-30/945-8555
e-mail: tarsashazkezelo@atlashaus.hu
Ügyfélszolgálati iroda nyitva tartás:
H-Cs: 8.00-17.00, P: 8.00-14.00, Szo-V: zárva
http://www.atlashaus.hu

(hirdetés)