Helyi közélet

2013.08.06. 15:45

Felújítják az MVK Közönségszolgálati irodáját

Miskolc - 2013. augusztus 7-től, szerdától az MVK Zrt. Közönségszolgálati irodája – Szemere u. 5 szám – felújítási munkálatok miatt zárva tart.

Miskolc - 2013. augusztus 7-től, szerdától az MVK Zrt. Közönségszolgálati irodája – Szemere u. 5 szám – felújítási munkálatok miatt zárva tart. Az iroda értékesítési feladatait, a jegy- és bérletárusítást ezen időszak alatt az Uitz Béla úti jegypénztár látja el, amely a bérletváltási időszakban érvényes nyitva tartási renddel várja vásárlóit.

A pótdíj ügyintézés, a talált tárgyak kezelése, a díjmentes utazási igazolványok készítése az ügyfélszolgálat eddigi nyitva tartási rendje szerint, szintén az Uitz Béla úti jegypénztárban történik.

Az MVK Zrt. Közönségszolgálati irodája a felújítás ideje alatt is elérhető telefonon az 514-900/484-es melléken keresztül.

A Szemere utcai iroda augusztus 15-én, reggel 8:30-tól megújult belső térrel, a megszokott nyitva tartás szerint várja minden kedves ügyfelét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában