Helyi közélet

2008.07.01. 11:03

Rockfesztiváli kártérítés a látogatóknak

<p>Miskolc - A jegy (illetve karszalag) árának felét visszafizeti kártérítésként az idő előtt befejeződött II. JMB Rockfeszt főszervezője. A visszafizetés módjáról itt tájékozódhatnak.</p>

A Borsod Online-on keresztül (is) tájékoztatja a fesztivállátogatókat a főszervező a kártérítés módjáról.
Soós László (Lesly)a négynaposra tervezett II. JMB Rockfesztivál főszervezője elmondta: a jegyet megvásárlóknak a jegyár (2 ezer forint) felét küldi meg kárpótlásként, amiért a program második része – a befektető váratlan, utolsó pillanatban történt visszalépése miatt – meghiúsult.

Átutalással, bankszámlára

Soós László azt kéri, hogy a helyszínen vásárolt karszalagot, illetve megvásárolt jegyet borítékban, névvel, bankszámlaszámmal ellátva a JMB Rockfeszt, 3502 Miskolc, Pf: 383. számra küldjék el. (Csak átutalással, bankszámlára tudja a kártérítés összegét megküldeni.) A megvásárolt karszalagok – illetve az előre megvásárolt jegyek – visszaküldésének határideje 2008. július 15-e. Lehetőség van arra, hogy akár a karszalagokat, akár a jegyeket a 2009-ben megrendezendő III. JMB fesztiválon váltsák be – közölte Soós László. A beváltás a helyszínen történik, a karszalag a megjelenés, beváltás napjára érvényes. A jegy átadásával 50 százalék kedvezményt biztosítanak a III. JMB fesztivál jegyáraiból.

A szervezők főnöke ismételten elnézést kér a történtek miatt, és köszönetet mond mindazoknak, akik részt vettek a II. JMB Rockfeszten.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában